underbararesa.blogg.se

Äntligen är det våran tur! I december så är det beräknad att vårat första barn ska komma till oss. Vi kan inte annat än längta och räkna dagarna!

♥Elsa, våran lilla Elsa.. ♥

Kategori: Vårat lilla mirakel!

Äntligen är du här. Som vi har väntat på dig älskling. Bästa dagen i våra liv var i Onsdags (2012-12-05) när du kom ut till oss. 3960 gram och 51 cm KÄRLEK ♥ Helt underbar och alldeles alldeles perfekt.
 
Du äger våra hjärtan och vi älskar dig gränslöst. Tack för att just DU valde att komma till oss. (Och punktlig var du, tänk att du kom på bfdagen..)
 
 
 
 
Elsa Almqvist 5/12-2012 ♥

Välkommen!

Kategori: Vårat lilla mirakel!

Kl är strax efter 04.00 fredagmorgon och här ligger jag vaken. Anledningen? Jo jag ligger här och ammar våran otroligt underbara älskade dotter!! <3<3 i onsdags, på bfdagen, kl 22.12 kikade våran lilla prinsessa ut. Helt otroligt vad livet fick en ny innebörd:) så nu myser vi på bb, åker hem lördagföRmiddag tror jag:-) 

Kom igen, vi är REDO!!

Kategori: Vårat lilla mirakel!

Bf-dagen imorgon.. Även fast det nu säkerligen varken blir imorgon eller dom närmsta dagarna så närmar det sig verkligen, och fort går det tycker jag! Allt rullar på som vanligt, men nu har det börjat bli tungt och nätterna är inge roliga alls! La mig kl ett inatt och upp kl sex för det är ingen ide att ligga kvar när jag bara ligger vaken och så fort jag ska byta sida så gör det ont som tusan. Men egentligen ingenting att klaga över, tog täcket gick och la mig i soffan och väntade på julkalendern skulle börja sen så somnade jag om ett tag. Soffan har varit min största vän hela dagen idag:-)
 
Från det jag klev upp imorse och hela dagen har jag haft och har fortfarande så jäkla ont i låren/ljumskarna. Känns som om jag skulle ha sprungit flera mil och det har jag knappast gjort.. Kan knappt stå eller gå och känns som det är ett tryck neråt. Man kan ju drömma om att det är ett litet litet tecken på att någonting händer där inne som gör att förlossningen inte är långt bort men det är säkert borta imorgonbitti igen..
 
Har precis bäddad spjälsängen. Den har stått redo sen september men nu är den bäddad med nya och rena sängkläder. Blir ju som liksom liiiiite damm under 3 månader!;-) Och Väskan packade jag klart igår.. Så nu går det nog inte att bli mer redo.. Tror jag! Eller, ska skicka in mitt förlossningsbrev nu. Sen så är det bara att komma lilla bebis ;-)
 
 
Annars så myser vi på här hemma i Decembermörkret.. Älska't!
 
 
 
 

...

Kategori: Allmänt

 
Min lilla älskling. SOM jag älskar dig, världens bästa hund!